Velkommen

Trine

Assens musikskole har betydet enormt meget i min musikalske og personlige udvikling.

Jeg startede allerede som 11-årig til solosang, og dengang var jeg meget genert, og turde ikke tage derhen uden min mor var med inde i lokalet. Men min sanglærer gav mig selvtillid og efter ret kort tid, kunne jeg mærke at jeg begyndte at finde en styrke i musik, som jeg ikke kunne finde nogen andre steder.

Jeg blev optaget på Talentlinjen, og lærte en masse dejlige mennesker at kende i diverse tilbud. Mennesker, der nu er mine kollegaer, og som jeg ofte sparer med den dag i dag.

Jeg gik til klaver hos en dygtig og rolig klaverlærer, Asbjørn. Han gav mig den vildeste motivation til at øve og øve, for jeg elskede alt det han lærte mig. At finde min egen vej, og fortolkning af sangene, og at der ikke var noget ”rigtigt” og ”forkert”.

At gå i musikskole- og modtage solo-musikundervisning er så meget mere end teori og noder. Dét har jeg altid været fløjtende ligeglad med. Det er 50% musikalsk udvikling og 50% menneskelig udvikling. Der ligger noget smukt i at lære at komme til tiden, fordi man virkelig ikke vil misse 1 minut af sin dyrbare sangtime, hvor man bliver ”hørt” og ”set” gennem musikken. Og de snakke man løbende får med sine lærere er med til at forme én som menneske. Mine musiklærere har altid været en form for terapeuter for mig, og givet mig forbilleder, at se op til.

I dag lever jeg af musik, og har det sidste år haft succes med min sang ”Vågne Med Dig”, som er blevet lidt af et kærlighedshit. Den har været spillet en del på radio, og har opnået over 300.000 streams på spotify. Jeg har tourneret landet rundt de sidste par år, og er ved at finde min egen vej i musikken. Musikbranchen er ikke kun for udadvendte typer, der kan holde til at feste hver weekend, og aldrig holder pauser. Dét er enormt vigtigt at vide. Der er rent faktisk plads til sådan en stille og rolig, lidt introvert pige som mig.

Jeg er evigt taknemmelig for at Assens Musikskole fandtes da jeg var 11 år og bare drømte om at synge. Det er så vigtigt at sende sine børn afsted i de retninger, de selv har lyst til at gå i. For mig var det musikken og sangen, der trak i mig. Det er jeg uendeligt glad for at mine forældre støttede mig i, og hjalp mig i gang med, og mit liv har udformet sig noget anderledes end det ellers ville have gjort, hvis det ikke havde været for Assens Musikskole. Så TAK <3