Velkommen

Jonas

"Jeg har gået i Assens/Vissenbjerg musikskole stort set hele min barndom og teenageår. Jeg startede ved Anders Kirk som trommeslager og hans gejst for at optræde og spille med andre smittede med det samme, så han fik mig snart med i det ene marimba-orkester efter det andet og fællesoptrædener til fx musikskole-musicals - skiftevis på slagtøj, marimba og senere også guitar. Senere fik jeg også mulighed for at gå ved Anders Senderovitz der ikke mindst gav mig et nyt perspektiv på trommer og fik mig med i et sammenspilsband på først guitar og siden hen bas. Dette ledte mig også at være med i big bandet på bas, hvor jeg især holdt øje med hans orkestrering og komposition af numrene til bandet. Alt i alt et fantastisk mix af sociale oplevelser, musikalsk læren og ikke mindst selvtillid og gejst til at optræde for andre.

I mit voksne liv har jeg brugt mine færdigheder fra musikskolen i band-sammenhæng som trommeslager og som komponist privat og fx til at lave spilmusik til mobilspillet "Hold Me Closer", og software instrument design for kunsternergeuppen Between Music. Jeg er i dag uddannet kandidat i Audio Design ved Aarhus Universitet og arbejder som UX-konsulent tilknyttet bl.a. Bitfield Audio der laver elektroniske musikinstrumenter, og FilmbyAarhus Ideas Lab der er iværksætter hub for firmaer inden for spil, medie og XR-industrien.

Jeg ville uden tøven anbefale Assens Musikskole som en uvurderlig tid og ramme for børn og unge, og hvis jeg boede i kommunen, ville jeg skrive mine børn ind med det samme :)"