Velkommen

Asger

"Assens musikskole dannede sammen med Syngedrengene rammen om min musikalske udvikling i mine unge år. Jeg spillede både cello og guitar - solo og i orkestre og på sammenspilshold – inden jeg som 15årig kastede mig over elbassen. Musikskolens trommeunderviser m.m. Anders Senderovitz var en vigtig mentor for mig i mine teenageår, og han sørgede for at følge mig videre i systemet bl.a. ved at optage mig i et Big Band for voksne, som han dirigerede. Det var i allerhøjeste grad her, at jeg blev moden til at starte på Mgk og sidenhen på konservatoriet.

I dag trækker jeg i mit virke som sanger, sangskriver, bandleder og bassist på den brede og alsidige baggrund jeg har, som startede med den klassiske musik, jeg stiftede bekendtskab med i musikskolen og drengekoret. Det er den baggrund, jeg ofte får anerkendt og fremhævet som mit unikke særtræk på den danske musikscene."

- Asger Nordtorp Pedersen, sanger og sangskriver under aliasset Guldimund og Modtager af Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat.