Velkommen

Sådan siger elever

Læs elevernes testimonials om musikskolen.

Trine Therkelsen, tidligere elev og nu musiker

"Jeg startede allerede som 11-årig til solosang, og dengang var jeg meget genert, og turde ikke tage derhen uden min mor var med inde i lokalet. Men min sanglærer gav mig selvtillid og efter ret kort tid, kunne jeg mærke at jeg begyndte at finde en styrke i musik, som jeg ikke kunne finde nogen andre steder."

Læs hele Trine Therkelsens testimonial her
Se Trine live i GO' morgen Danmark her
Instagram @TrineTherkelsen

Jonas, tidligere elev og nu bl.a. audiodesigner

"Jeg ville uden tøven anbefale Assens Musikskole som en uvurderlig tid og ramme for børn og unge, og hvis jeg boede i kommunen, ville jeg skrive mine børn ind med det samme."

Læs hele Jonas' testimonial her

Asger, sanger og sangskriver under aliasset Guldimund og modtager af Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat

"Assens Musikskole dannede sammen med Syngedrengene rammen om min musikalske udvikling i mine unge år. Jeg spillede både cello og guitar - solo og i orkestre og på sammenspilshold – inden jeg som 15-årig kastede mig over elbassen. (...) Det er den baggrund, jeg ofte får anerkendt og fremhævet som mit unikke særtræk på den danske musikscene."

Læs hele Asgers testimonial her

Anna, musikskoleelev på tværfløjte og saxofon

"Musik sammen med andre i et band giver et godt fællesskab, og man lærer andre mennesker at kende og deres instrumenter. Man har muligheden for at komme lidt ud af sin egen boks og skabe noget “større” sammen med andre."

Læs hele Annas testimonial her

Sofie, tidligere elev og nu violinist i Stringflip og Mynsterland

"De fundamentale færdigheder og gode venskaber, jeg skabte i løbet af mine 12 år på Assens Musikskole, følger mig stadig rundt på Danmarks scener og spillesteder den dag i dag."