Skip til hoved indholdet
    Hjem Velkommen til Assens Musikskoles nye souschef

Velkommen til Assens Musikskoles nye souschef

Jeg kan med stor begejstring fortælle, at et enigt og bredt sammensat ansættelsesudvalg har peget på Anne Lene Hagedorn Christiansen som ny souschef i Assens Musikskole. I sin nye stilling kommer Anne til at arbejde for et samfund med musik, nærvær og samvær, og bliver en del af det lederteam, som skal skabe de bedste muligheder for at vores medarbejdere kan lykkes med det.

Baggrund

Anne kommer til Assens Musikskole med en række kvalifikationer og erfaringer, som har skabt resultater i Nordfyns Musikskole, og som vi har set brugt med overblik og naturlighed i ansættelsesprocessen.

Anne har taget en projektlederuddannelse i Nordfyns Kommune og brugt den til at drive musikskolens tilbud til dagtilbudsområdet frem mod en historisk aftale, hvor alle børn i kommunale dagtilbud får et musikforløb hvert år.

Derudover har Anne været teamkoordinator, hun har massiv undervisningserfaring og indblik og erfaringer ift. det politiske niveau.

Anne er 45 år og bor i Verninge. Hun er uddannet cand.musicae klassisk musiker/musikpædagog med hovedfaget basun fra Det Fynske Musikkonservatorium.

Anne tiltræder 1. aug.


På vegne af ansættelsesudvalget

Venlig hilsen

Troels Aarøe Nissen

Musikskoleleder

Assens Musikskole
Tobaksgaarden 7
5610 Assens

Telefon: 64 74 69 02
musikskolen@assens.dk

Telefontider