Skip til hoved indholdet
    Hjem Priser og praktisk info Hvor og hvornår kan jeg gå til hvad?

Hvor og hvornår kan jeg gå til hvad?

Assens Musikskole er hele kommunens musikskole!

Derfor gør vi vores yderste for at opfylde så mange borgeres behov som overhovedet muligt ift. lokalområder og ugedage med undervisning. Nedenfor har vi lavet en oversigt, der viser, hvilke fag vi normalt udbyder hvor og hvornår.

Men der er endnu flere muligheder end disse! Vi tager nemlig hensyn til netop DIT ønske om evt. andre undervisningssteder og ugedage. Nederst på siden kan du se, hvor vi også har mulighed for at undervise.

Så meld dig roligt til via vores webtilmelding og skriv dit ønske til lokalområde, ugedag eller andet i kommentarfeltet i tilmeldingen. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at tilbyde dig undervisning. I sjældne tilfælde sker det, at vi ikke har mulighed for at finde et tilbud, der kan passe for dig, og så kan du naturligvis trække din tilmelding tilbage uden binding.

Herunder kan du se, hvor og hvornår vi planlægger at tilbyde undervisning i sæson 2024-25:

Her er der undervisning

Men der er endnu flere mulige undervisningssteder!:

Kortet nedenfor viser alle de steder, hvor vi vil kunne tilbyde undervisning. 

Vi underviser i vores hyggelige lokaler i Fyrtårn Tommerup, i "Huset" i Glamsbjerg (ved siden af gymnasiet) og i kulturhuset Tobaksgaarden i Assens.

Herudover er der musikskoleundervisning på langt de fleste skoler i kommunen - helt sikkert også tæt på dig.

På overbygningsskolerne og i musikskolens huse underviser vi normalt i en bred vifte af fag. Her planlægges også f.eks. sammenspil.

DIN tilmelding er med til at afgøre, om vi kan samle elever nok, så vi kan tilbyde undervisning i DIT lokalområde.

Skriv dit ønske til undervisningssted i kommentarboksen ud for dit fag på webtilmeldingen. Så vil vi tage det med i vores planlægning.

 

 

Forældre til musikskoleelever kan hos folkeskolens leder søge om, at barnet får sin musikskoleundervisning i skoletiden.

Visionerne bag skolereformen fra 2014 og Den åbne skole er blandt andet, at skolerne åbner sig op for det omkringliggende samfund til glæde og gavn for børnene, som får en varieret skoledag, som understøtter deres læring og trivsel.

I den forbindelse er den kommunale musikskole skrevet ind i Folkeskoleloven. I Assens Kommune vil det sige Assens Musikskole.

Kapitel 2, §33 stk. 9 lyder:
"Efter anmodning fra forældrene, jf. § 54, kan skolens leder tillade, at en elev i begrænset omfang opfylder sin undervisningspligt ved at deltage i undervisning i en kommunal eller statsligt støttet musikskole eller ved eliteidrætsudøvelse i en idrætsforening."

Hvis I som forældre til et barn i musikskolen har dette ønske, kan I kontakte lederen på jeres folkeskole, som vil tage stilling til, hvorvidt det er en mulighed for jeres barn.

Kulturhuset Tobaksgaarden

Tobaksgaarden 7

5610 Assens

Kørselsvejledning til Tobaksgaarden
 
Fyrtårn Tommerup
 
Tallerupvej 85
 
5690 Tommerup
Huset

Søndergade 87

5620 Glamsbjerg

Kørselsvejledning til Huset

Assens Musikskole
Tobaksgaarden 7
5610 Assens

Telefon: 64 74 69 02
musikskolen@assens.dk

Telefontider