Nyheder

Talenter blev fejret

Dygtige og målrettede elever fra vores talentlinje fik overrakt udtalelser og spillede til sæsonens afslutning mandag den 17. juni.

Tale, bobler, musik og en solrig sommeraften. Tilsammen en god afslutning på et års arbejde. Talenterne har det seneste år gået på musikskolens særlige linje for talentfulde unge. Det er unge mennesker, der viser initiativ og som derfor også udvikler sig musikalsk.

At være talentelev er krævende og indebærer ekstra undervisning, teori og hørelære samt lørdagssamlinger med andre talenter fra Fyn. Dertil kommer en årlig workshop med en af de kunstnere, der spiller på Tobaksgaarden samt en koncert med Odense Symfoniorkester.

Resultatet er unge, der spiller på højt niveau og som kan stå på egne ben i musikalske sammenhænge. Lokalt har vi stor glæde af talenterne, som bl.a. var på turné i foråret, hvor de spillede for hundredevis af skolebørn forskellige steder i kommunen. Enkelte vælger desuden at søge på videregående musikuddannelser.

Til afslutningskoncerten, som foregik på hjemmebane i Tobaksgaarden, blev der spillet musik, der spændte fra Coltrane til Mozart og Telemann samt numre som Fly me to the moon, Bye, bye blackbird og Ain’t no sunshine.