Nyheder

Tak for en forrygende Kulturfest 2022

En kæmpe tak til Fonden for Fynske Bank for sponsorat og til alle vores samarbejdspartnere - det var et brag!

Sæson 2021-22 er slut, og vi vil gerne sige tusind tak for nu! Vi afsluttede sæsonen med et brag: Kulturfesten. Musikskolen har været med til at opfinde, udvikle, tilrettelægge og afvikle den 4-dages kulturfest, og det er der kommet rigtig meget ud af: En spændende Kulturfest med et hav af kulturelle genrer repræsenteret, i høj grad arrangeret af ca. 30 lokale og samarbejdende kulturaktører og Assens Kommune.

Vi skylder en stor tak til Fonden for Fynske Bank for at støtte indhold til dette års Kulturfest. Bl.a. 37.500 kr. til Assens Musikskole, som primært blev brugt på indkøb af trommer og instrumenter til karnevalskoncerten og Kulturoplevelsesdagen for 4.klasserne, samt leje af teknik, lyd og scene.

På billedet er det, fra venstre mod højre, Xiame Dégas fra CulturArte i rollen karnevalsinstruktør og sangskriver, Brita Leth Rehn fra foreningen Liv i Assens og Peter Willemoesskolen i en stor rolle som tilrettelægger og udvikler af projektet, Per Bruun Madsen Kunderådgiver i Fynske Bank Assens, Troels Aarøe Nissen Souschef Assens Musikskole.
Endnu en gang kæmpe tak til Fonden for Fynske Bank for ATTER at støtte op omkring det lokale Kunst og Kulturliv på Vestfyn.

 

Vores highlights

Specifikt i forhold til musikskolen, er nogle af vores kulturfest-highlights:

  • Vi spillede og sang med næsten 500 deltagere.
  • Vi spillede for et tilsvarende antal publikummer til vores koncerter.
  • Ca. 125 prøvede instrumenter i vores telt.
  • Et inspirerende og synergi-skabende samarbejde med fem andre kulturinstitutioner samt børnehaver og 11 skoler. Stor tak for det! Vi lykkedes bl.a. med at skabe to tværkulturelle kulturdage af høj kvalitet til glæde for hundredevis af begejstrede børn; og vi eksperimenterede med jazz og lyrik.

Her et lille udvalg af billeder fra Kulturfesten

Vi glæder os til at tage hul på næste sæson til august!