Nyheder

Musikvenner for livet

I musikken udtrykker vi os sammen, og vi er 100 % tilstede i nuet. Det er fedt at spille musik!

Musikken er et formidabelt rum til at eksperimentere, være kreative sammen og lykkes sammen. En af grundene til, at vi, der spiller musik, bliver ved med at gøre det er, at vi oplever en følelse af at være 100 % tilstede i nuet - flow som det også bliver kaldt. Det kan være svært at sætte ord på. Tit bliver det beskrevet af vores elever som at "det er fedt at spille musik". I musikken har man alle muligheder for at udtrykke den, man er, og det er måske derfor, at man virkelig føler sig i live, når det sker. Når det sker sammen med andre, der spiller, skaber det ofte fantastiske venskaber.

Nogle af de musikskoleelever, som i musikken har skabt venskaber for livet er Justine, Arendse og Sofie, som gik i Assens Musikskole for ca. fem år siden. Her havde de et folk band. Det har de stadigvæk, og nu er det vokset til et 12 mand stort orkester, Mynsterland.

De optræder med bragende sceneenergi og passion for at lave musik, der kommer alle ved. Det sker i Thorøhuse Forsamlingshus fredag d. 27. september, og vi kan varmt anbefale at komme til koncerten.

Info og billetter her