Nyheder

Kærligheden strømmede ud over scenekanten

500 mennesker var samlet i lørdags til Assens Musikskoles store årlige sommerkoncert i Fyrtårn Tommerup.

Under sloganet den musik, vi elsker havde Assens Musikskole lørdag d. 11. maj inviteret til den store årlige sommerkoncert. Temaet var kærlighed, og musikskolens elever og lærere fyldte den ramme ud med udødelige klassikere fra både nutid og fortid.

125 musikskoleelever spillede fra de fire scener i hallen. Bands, kor, strygeorkester, slagtøjsorkestrer, blæserorkester, solister og små ensembler. Eleverne fra børneholdene samarbejdede med de spirekor, musikskolen er involveret i på diverse grundskoler om en kærlighedshistorie i Cirkus Flaks. Historien udspiller sig i et cirkus og består af seks numre kædet sammen af cirkusdirektørens fortælling. En komposition, musikskolens lærer, Anders Senderovitz står bag.

Sommerkoncerten er et af sæsonens absolutte højdepunkter i musikskolen og det var derfor dejligt med det massive fremmøde fra publikum.

Allerede inden koncerten kunne familier med børn under fem år komme til familiemusik. Det benyttede en stor flok familier sig af. Det foregik på biblioteket i Fyrtårn Tommerup.

Efter at publikum havde hørt musik af både Adele, Safri Duo og Mozart i koncertens første del, åbnede et stort basar-område, hvor børn og forældre prøvede et hav af instrumenter. Samtidig kunne børn fra 6-8 prøve Musik & Bevægelse, som er et holdtilbud i musikskolen.

Efter pausen sang en modig pige på 10 år, Silja, for på et kærligheds-fællesnummer. Anden del af koncerten bød på musik af bl.a. The Beatles og Verdi, inden publikum og elever blev sendt hjem med musik fra musikskolens big band og nummeret Fly Me To The Moon.