Nyheder

Hvad kan musik?

GRATIS FOREDRAG - Hvad er det egentlig vi oplever, når vi siger at musikken “rører os” eller at vi “bliver bevægede” for det gør vi jo, påstår Lasse D. Hansen, men hvorfor og hvordan?

Forvandlet - Et musikalsk foredrag

ved komponist og foredragsholder Lasse D. Hansen
Torsdag, april 13, 2023 - 19:00 til 20:30
Aarup Bibliotek

 

Ud fra overskriften ”Forvandlet” vil vi sammen udforske musikken – indefra.
Alle kulturer har musik, og i Assens Kommune er der musik i børnehaver, skoler, musikskole og bibliotek, ligesom der er musik på devices, i hjemmene og mange andre steder. Foredraget giver et perspektiv på, hvorfor musikken er så vigtig i vores liv, og hvorfor det giver god mening at beskæftige sig med den og blive opmærksom på den på et dybere niveau.


”Adskillige forskere indenfor bl.a. hjerneforskning, psykologi, fysik og litteratur fortæller os, at vores kultur i dén grad er påvirket af, at kunst og musik - uanset form - instruerer, indvier og igangsætter. I dette musikalske foredrag vil vi lytte til musik, og jeg vil indvie publikum i hvordan jeg som komponist forholder mig til disse udsagn.”


Lasse D. Hansen er født og opvokset i Vissenbjerg og med en uddannelse fra fire danske musikkonservatorier i baggagen, gæster han igen for en kort stund hjemkommunen.


Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig:

Tilmelding her


Foredraget er arrangeret af AssensBibliotekerne og Assens Musikskole