Nyheder

Halv pris på børnehold i musikskolen

Nu skal der sættes gang i musikken efter Corona-nedlukningen. Byrådet i Assens Kommune har godkendt en halvering af prisen på Musik & Bevægelse og Instrumentværksted i denne sæson.

Nu har børn i aldersgruppen 0., 1. og 2. klassetrin muligheden for musikundervisning til halv pris. Det gælder holdtyperne Musik & Bevægelse for 0. og 1. klassetrin samt Instrumentværksted for 2. klassetrin. Også børn fra 3. klasse kan deltage, hvis der er plads på holdet. Holdene er placeret i hele kommunen.

”Under Corona-nedlukningen fik mange danskere øje på kulturens betydning. Fx hittede fællessang, hvor rekord mange danskere sang med hjemme fra stuerne. Nu er skoler og musikskoler åbnet igen, og vi skal have gang i den levende musik. I hele kommunen står engagerede musikpædagoger klar til at modtage børnene, så det her er alletiders mulighed, vi har fået”, siger musikskoleleder Niels Thåstrup. ”Vi håber, at vi sammen med børn og forældre kan få gang i en masse sprudlende hold.”

Holdene starter i næste uge (uge 36), og er placeret på skolerne i børnenes fritid, typisk lige efter sidste skoletime.

 

Steder

Der er hold i: Assens, Ebberup, Frøbjerg-Orte Friskole, Glamsbjerg, Haarby, Salbrovad, Tommerup St., Vissenbjerg og Aarup.

Se ugedage, klokkeslæt og byer her 

 

Musik & Bevægelse

Gennem leg, bevægelse og fantasi lærer børnene om musikkens elementer. De synger, danser, leger og spiller på enkle rasle-/rytmeinstrumenter. Holdstørrelsen er 6-11 børn, og prisen er 750 kr. for sæsonen.

Se info og tilmelding her

Musiklærerne er klar til at vejlede og svare på spørgsmål. Se Telefonnumre og mailadresser her 

 

Instrumentværksted

Her møder børnene instrumenter, og kan låne et instrument med hjem. Det handler om musik og fællesskab og at få et instrument mellem hænderne. Instrumenterne varierer afhængigt af lærerens speciale, og på de fleste værksteder prøver vi flere forskellige intrumenttyper. Holdstørrelsen er 4-7 børn, og prisen er 1.000 kr. for sæsonen.

Se info og tilmelding her 

Musiklærerne er klar til at vejlede og svare på spørgsmål. Se telefonnumre og mailadresser her 

 

To gratis prøvegange

I uge 36 og 37 kan alle, der har lyst, komme og være med.