Nyheder

Fællessang og Danmarkspremiere

Robbie Williams har skrevet musikken til dramaet SANGKLUBBEN, som følger en række kvinder der opholder sig på en militærbase i England. På torsdag 25/6 har filmen Danmarkspremiere på Tobaksgaarden, som ledsages af fællessang leveret af musikskolens Kristine Eiler Ernst og Birgit Nedergaard Madsen

Robbie Williams har skrevet musikken til dramaet SANGKLUBBEN, som følger en række kvinder der opholder sig på en militærbase i England. Bekymringerne er mange og tiden er lang for kvinderne og derfor tager den afmålte Kate (Kristin Scott) og den sprudlende Lisa (Sharon Hogan) initiativ til en fællesaktivitet kvinderne imellem. Valget falder hurtigt på sang. Kate elsker flerstemmig sang i et klassisk repertoire, men Lisa hellere vil have fuld skrald på popnumre, som alle kan synge med på. Da der pludselig er bud efter koret fra London med tilbud om at synge i Royal Albert Hall, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi. SANGKLUBBEN er en opløftende, rørende film baseret på en sand historie. Den er instrueret af den Oscarnominerede instruktør Peter Cattaneo, der stod bag "Det´ bare mænd".

Som optakt til premieren TORSDAG 25 JUNI KL. 19:00, inviterer Kristine Eiler Ernst og Birgit Nedergaard Madsen fra Assens Musikskole kl. 18:30 på fællessang med følgende tre sange: “Livstræet”, “With a little help from my friends” og “Thank you for the music”. Umiddelbart inden dørene til biografsalen åbnes, synger Kristine “Gabriellas sång” fra den svenske film “Så som i hilmen” imens gæsterne går ind og finder deres plads.
Arrangementet foregår i cafeen, der er GRATIS adgang og alle er velkomne.
Ønsker du at spise inden arrangementet, er det en god idé at bestille bord på 64712031.

SANGKLUBBEN spiller til og med d. 1. juli, hverdage kl. 16:30 og kl. 19:00, onsdag også kl. 11:00 samt weekender kl. 19:00.

Se trailer og køb billetter her