Nyheder

Et brag af en koncert

Slagtøjskoncert i Vissenbjerg torsdag d. 17. marts

120 kvadratmeter scene fyldt med slagtøj, scenelys og storskærm. 55 børn og unge havde øvet sig igen og igen for at kunne spille koncert. Alt var klart! Men…

- så lukkede Danmark ned. Det var den skuffende virkelighed d. 12. marts 2020. Derfor er glæden, forventningen og den opsparede energi kæmpestor, når den traditionsrige slagtøjskoncert i Vissenbjerg igen spiller, og løber af stablen torsdag d. 17. marts 2022.


Der er både filmmusik og kendte sange på programmet: Game of Thrones, Lord of the Rings og Harry Potter. Numre af Imagine Dragons, Eurythmics og Depeche Mode og meget mere!
Både musikken og det visuelle er en stor oplevelse for alle, og man behøver ikke være slagtøjs-entusiast for at få oplevelsen! Derfor trækker koncerten også fulde huse.

Orkestrene, der spiller, er Los Mosquitos, Woodknockers, Los Bandidos og Los Amigos, som spiller både hver for sig, på kryds og tværs og i slutnummeret er alle mand på scenen!
Slagets gang er orkestreret af slagtøjslærer i Assens Musikskole Anders Kirk Pedersen og aftenens konferencier er Mikkel Ollerup Thomsen, som sammen sørger for førsteklasses stemning.

Koncert

Torsdag d. 17. marts 2022 kl. 19.00
Vissenbjerg Skoles multihal
2 x en times varighed med pause
Entré: Betal hvad du vil
Arrangører: Assens Musikskole og Verninge Husflid