Nyheder

Den Store KÆRLIGE Sommerkoncert

Tag familien med og lad jer inspirere af store orkestre, bands, kor og solister. Prøv instrumenter, hør en masse musik og smag på lækkerier i pausen. Der er masser af kærlighed denne dag, så følg hjertet og kom med!

Assens Musikskole præsenterer årets store familiekoncert, hvor hele musikskolen leverer et sprudlende fyrværkeri af en koncert, der får alle hjerter til at banke!

Hør slagtøjsgruppen LOS MOSQUITOS spille Safri duos kæmpehit ”Played Alive”, sammenspilsgruppen FOKKERNOKOP med f.eks. Beatles ”Ticket to ride” og syng med på fællessangen ”Kærlighed”

Oplev også en masse børn med sommerfugle i maven i ”CIRKUS FLAKS”, der består af en række små numre og sange, der er sat sammen til en kærlig og eventyrlig fortælling.

DEN MUSIK, VI ELSKER
Vi disker også op med bl.a. et vokalensemble, strygeorkestre, blæserensembler, fløjtesolist, sangelever og Musikskolens Big Band, der synger og spiller alt fra I skovens dybe stille ro, over Manhattan Transfers og Verdis Triumfmarch til Fly Me to The Moon.

I pausen er der mulighed for at prøve forskellige instrumenter, musikhold for 0.-2. klasses børn, få en snak med lærerne, og cafeen byder på søde og kærlige lækkerier.

Følg hjertet, tag familien med, og lad jer inspirere af store orkestre, bands, kor og solister, som optræder i mange forskellige grupper på fire forskellige scener.

HVOR
Fyrtårn Tommerups Multihal

HVORNÅR
Lørdag d. 11 maj kl. 14.00, koncerten er for alle og der er gratis adgang.