Nyheder

Assens Musikskole samler musikundervisere fra grundskolen, gymnasiet og musikskolen på ny konference

Under overskriften Musikkultur og Opvækst mødes musikundervisere fra Assens Kommunes grundskoler, Vestfyns Gymnasium og Assens Musikskole d. 26. januar 2023 på Assens Musikskole. Programmet er udarbejdet af repræsentanter fra alle tre regier og indeholder bl.a. spændende oplæg, workshops og musik.

Målet med konferencen er at se både bagud og fremad. At samle og dele erfaringer. At drømme og skabe udvikling. Med barnet og dets opvækst som udgangspunkt, bliver det grundlæggende spørgsmål, hvordan musikken kan komme til at udfolde sit fulde potentiale – både i børn og unges liv og i de institutioner, som de vokser op og uddanner sig i. Til at besvare det spørgsmål kommer musikunderviserne til at beskæftige sig med musikkens rolle anno 2023, musikundervisning, synergi mellem de tre regier og den musikalske røde tråd fra det ene regi til det andet m.m.

Der er et hav af spændende erfaringer og musiksucceser på tværs af Assens Kommune, og med udgangspunkt i dem, deltagernes kompetencer og drømme, vil konferencen blive et vindue ind til den fremtid, vi vil skabe for borgerne og musikken på Vestfyn.

 

Fakta

Torsdag den 26. januar 2023 kl. 08.30 – 15.00 på Assens Musikskole, Tobaksgaarden 7, Assens.
Deltagere: Skolemusiklærere, gymnasiemusiklærere og musikskolelærere.
Arrangeret af Assens Musikskole sammen med grundskoler og gymnasium i Assens Kommune.