Nyheder

250+1 Fejring af Beethoven

Hvilken musik ville du sende ud i rummet for det tilfældes skyld, at levende væsener derude fik det i hænderne og i ørerne? Hvilken musik ville du vælge til at repræsentere musikken fra planeten Jorden?

Vidensskabsmænd sad med netop det spørgsmål forud for Voyager-missionen i 1977. Valget faldt bl.a. andet på Beethoven. Det siger en hel del om, hvad komponisten har betydet. Derfor fejrer vi hans 250-års fødselsdag – et år forsinket pga. corona.

Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til tre meget erfarne og yderst kompetence musikere i den forbindelse! De giver koncert i Stubsalen på vores lækre Bechstein-flygel.

Festkoncert lørdag den 30. oktober 2021 Kl. 14.00

Med de tre pianister Willy Stolarczyk, Janos Ferenczi og Lasse Nilsson.
I løbet af tre koncertafdelinger får vi en festlig og udtryksfuld fejring af Beethoven. En af årsagerne til, at Beethoven kom med ud i rummet var, at hans musik formidler det menneskelige, følelser. Der er ingen tvivl om, at dette vil skinne igennem denne dag, når pianisterne tager os med på en musikalsk tur i Beethovens univers.

I den første pause serverer caféen sachertorte – bagt efter opskriften fra komponistens hjemegn. Det er prikken over i’et!
Entré til koncerten er gratis
Billetter skal bestilles her
Kaffe og kage købes i caféen.