Hvad kan jeg gå til?

Tilmelding

Vil du starte i musikskolen? Så er du havnet det rigtige sted!

Vi har åben for tilmelding til den nye sæson 2020-21, som starter efter sommerferien 2020!

Vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt. Jo tidligere du bliver tilmeldt, jo større chance har du nemlig for at få en plads i musikskolen. Men du kan tilmelde dig musikskolen hele året, og så kontakter vi dig, hvis vi kan tilbyde en ledig plads.

 

Sådan tilmelder du dig:

1. Beslut, hvad du gerne vil gå til. 

Er du eksisterende elev og ønsker at fortsætte på dit fag, så kan du tilmelde dig til samme fag igen og gerne skrive i kommentarfeltet, hvilken lærer du har gået hos.

Er du ny elev eller eksisterende elev, der ønsker et nyt fag, så kan du:

Se vores undervisningstilbud her 

Se anbefalet startalder her

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til musikskolens kontor eller kontakte vores lærere. Vi er klar til at vejlede dig.

Se her, hvordan du kontakter musikskolens kontor eller få svar på dine spørgsmål i FAQ'en længere nede på denne side.

Se her, hvordan du kontakter vores lærere

2. Tilmeld dig via vores webtilmelding i de orange bjælker længere nede på denne side.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til tilmeldingen eller hvis der er noget, der driller i øvrigt. Så er vi klar til at hjælpe dig.

Du kan også få hjælp til tilmeldingen i FAQ'en herunder.

3. Vær opmærksom på sidste side i webtilmeldingen.

Når du har set teksten "Tak for din tilmelding" på sidste side i tilmeldingen, så har musikskolen modtaget din tilmelding, og du vil kort efter modtage en mail fra os med nærmere info.

 

FAQ - Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest får før tilmelding

 

Her kan du læse svar på ofte stillede spørgsmål

 

Mere om musikskolens tilmelding

 

Ved din tilmelding accepterer du musikskolens "Betalingsvedtægter og vilkår" og bekræfter, at du har læst dokumentet "Velkommen i musikskolen". Du kan læse om vores regler og vilkår her.

Du kan altid tilmelde dig musikskolen - også selvom sæsonen er gået i gang. Så kommer du i første omgang på en opsamlings-/venteliste, og vi kontakter dig ligeså snart, der er en plads. Hvis det ikke lykkes at finde et tilbud til dig i løbet af sæsonen, så husk at tilmelde dig igen i foråret, hvis du stadig gerne vil søge om en plads i musikskolen.

Vær obs. på, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget sidste side i tilmeldingen = "Tak for din tilmelding".

Foto: Rasmus Bukholt