3. kl.-25 år - Gruppeundervisning

Drømmer du om at lære at spille et instrument sammen med andre? Så er gruppeundervisning et rigtigt godt tilbud til dig. At lære i et fællesskab kan nemlig have mange fordele.

Hvis du er begynder og ønsker at gå til f.eks. guitarspil sammen med andre elever, så kan vi tilbyde dig/jer at starte med gruppeundervisning.

Gruppeundervisning kan også være for elever, der har spillet på instrumentet et stykke tid. I så fald vil vi forsøge at sammensætte elever på samme niveau.

Holdene består af 2-3 elever, som undervises i 30 minutter pr. uge eller 4-5 elever i 45 minutter pr. uge.

Eleverne undervises i det samme instrument eller i sang.

Aldersgruppe:

3. kl. - 25 år (i nogle tilfælde kan du starte allerede i 1. kl. Se vejledende alder her).

Holdstørrelse:

2-3 elever undervises sammen i 30 minutter pr. uge

4-5 elever undervises sammen i 45 minutter pr. uge

Varighed:

Musikskolesæsonen varer fra august til juni (men du er altid velkommen til at tilmelde dig).

Pris: Se vores prisoversigt her.

Sådan tilmelder du dig Gruppeundervisning

1. Tilmeld dig det instrument, du ønsker at spille på
under "Gruppeundervisning" i vores webtilmelding nedenfor.

2. Skriv i kommentarfeltet i webtilmeldingen:

- om du ønsker tilbud om soloundervisning, hvis vi ikke kan oprette gruppeundervisning i instrumentet.

- det antal minutter soloundervisning, du så ønsker. Se priserne for soloundervisning i vores prisliste her.

- i hvilket lokalområde eller skole, du vil kunne komme til undervisning. Vi vil tage dit ønske med i vores planlægning.

- om du har spillet før og i så fald hvor længe.

- om du kun ønsker gruppeundervisning og ikke tilbud om soloundervisning.

Når du tilmelder dig, kan du i kommentarfeltet i webtilmeldingen skrive ønsker til ugedag og sted. Så tager vi dine ønsker med i vores planlægning. Her kan du se, hvor og på hvilke ugedage vi i første omgang planlægger undervisning.

I starten af august lægger vores lærere dit skema, som du fra midt i august kan logge ind på her fra hjemmesiden. Vi sender dig en mail i august, når dit skema er klar. I dit skema kan du se sted, ugedag og tidspunkt for din undervisning.

Hvis tidspunkt og sted ikke passer så godt, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde et godt alternativ. Du er ikke bundet af tilmeldingen, hvis vi ikke kan finde en god løsning sammen med dig.

Hvornår kan man tilmelde sig musikskolen?

Musikskolesæsonen starter hvert år i august, og for at øge dine chancer for at få en plads i musikskolen, anbefaler vi, at du tilmelder dig hurtigst muligt, når vi hvert år i marts måned åbner for tilmelding til den nye sæson.

Men selvom du først senere på året finder ud af, at du gerne vil i gang med at spille eller synge, og selvom den nye sæson er i fuld gang, så kan du altid tilmelde dig musikskolen. Så kommer du i første omgang på en opsamlings-/venteliste, og så kontakter vi dig, når/hvis vi får en ledig plads.

Har du set, at du også kan få soloundervisning/eneundervisning i et instrument?:

Her kan du læse mere om soloundervisning