3. kl.-25 år - Gruppeundervisning

Drømmer du om at lære at spille et instrument sammen med andre? Så er gruppeundervisning et rigtigt godt tilbud til dig. At lære i et fællesskab kan nemlig have mange fordele.

Hvis du er begynder og ønsker at gå til f.eks. guitarspil sammen med dine kammerater eller andre elever, så kan vi tilbyde dig/jer at starte med gruppeundervisning.

Gruppeundervisning kan også være for elever, der har spillet på instrumentet et stykke tid. I så fald vil vi forsøge at sammensætte elever på samme niveau.

Holdene består af 2-3 elever, som undervises i 30 minutter pr. uge eller 4-5 elever i 45 minutter pr. uge.

Eleverne undervises i det samme instrument eller i sang.

Sådan tilmelder du dig Gruppeundervisning

1. Tilmeld dig det instrument, du ønsker at spille på under "Gruppeundervisning" i vores webtilmelding nedenfor.

2. Skriv i kommentarfeltet i webtilmeldingen:

- om du ønsker tilbud om soloundervisning, hvis vi ikke kan oprette gruppeundervisning i instrumentet

- det antal minutter soloundervisning, du så ønsker. Se priserne for soloundervisning i vores prisliste her

- i hvilket lokalområde eller skole, du vil kunne komme til undervisning. Vi vil tage dit ønske med i vores planlægning.

- om du har spillet før og i så fald hvor længe

Her kan du se siden "Hvor foregår undervisningen?"

I starten af august lægger vores lærere dit skema, som du fra midt i august kan logge ind på her fra hjemmesiden.

Hvis tidspunkt og sted ikke passer så godt, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde et godt alternativ. Du er ikke bundet af tilmeldingen, hvis vi ikke kan finde en god løsning sammen med dig.

Hvornår kan man tilmelde sig musikskolen?

Musikskolesæsonen starter hvert år i august, og for at øge dine chancer for at få en plads i musikskolen, anbefaler vi, at du tilmelder dig hurtigst muligt, når vi hvert år i marts måned åbner for tilmelding til den nye sæson.

Men selvom du først senere på året finder ud af, at du gerne vil i gang med at spille eller synge og selvom den nye sæson er i fuld gang, så kan du altid tilmelde dig musikskolen. Så kommer du i første omgang på en opsamlings-/venteliste, og så kontakter vi dig, når/hvis vi får en ledig plads.

Har du set, at du også kan få soloundervisning/eneundervisning i et instrument?:

Her kan du læse mere om soloundervisning