3. kl.-100 år - Instrument - Barn og forælder

Kvalitetstid omkring musikken!

På dette hold kan barn og forælder eller måske barn og bedsteforælder få en skøn musikalsk og lærerig stund sammen.

I spiller på den samme slags instrument og bliver undervist af en af vores dygtige lærere.

Der må gerne være flere forældre/bedsteforældre og søskende med fra samme familie på holdet. Alle, der skal spille, skal blot være tilmeldt som elever. Holdet er for elever fra og med 3. kl.

Ved tilmeldingen angiver I i kommentarfeltet, i hvilket/hvilke lokalområde(r) I kan komme til undervisning.

Praktisk info:

Holdstørrelse:

2-3 elever på hold à 30 minutter pr. gang

4-5 elever på hold à 45 minutters pr. gang

Varighed:

Fra august 2020 til juni 2021.

Men I kan altid tilmelde jer musikskolen. Så lander I i første omgang på vores opsamlings-/venteliste, og så kontakter vi jer, når/hvis vi har en ledig plads til jer.

Tid og sted:

I starten af august lægger vores lærere jeres skema, som I fra midt i august kan logge ind på her fra hjemmesiden.

Hvis tidspunkt og sted ikke passer så godt, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde et godt alternativ. I er ikke bundet af tilmeldingen, hvis vi ikke kan finde en god løsning sammen med jer.

Her kommer du videre til siden "Hvor og hvornår er der undervisning?"