2.-5. kl. - Phil Good Orchestra

Phil hva’ for noget? Navnet er et ordspil over den skønne følelse - "feel good" - inspireret af det engelske ord for et stort symfoniorkesterorkester: Philharmonic Orchestra.

Kom og vær med – vi laver et orkester!

Tænk, hvis flere musikhold i en håndfuld nabobyer arbejdede på den samme musik og mod det samme mål:
At mødes alle sammen og lave et stort, fedt orkester. Det gør de nu, og du kan være med!

Se vores tilbud i menuen eller længere nede på denne side, tilmeld dig via fanen "Tilmelding" og vær med i vores gratis prøveperiode, som varer til uge 42.

Vi starter på begynderniveau.

Det foregår sådan, at du får undervisning en gang om ugen i 45 minutter sammen med andre elever fra 2. og 3. klasse eller fra 3.-4./5. klasse.

I spiller alle på den samme type instrument - det kunne være enten violin, bratsch, cello eller kontrabas. Se på de enkelte hold, hvilke instrumenter tilbyder.

4 fredage i løbet af sæsonen mødes alle hold (børn, forældre og lærere), hvor vi øver i et fælles orkester fra kl. 15.00-17.00 på datoerne: 10. september, 12. november, 25. februar og 6. maj. Sted følger.

Det er gratis at låne et instrument at spille på i Phil Good Orchestra.

Aldersgruppe:
2.-3. kl. eller 3.-4. kl. eller 3.-5. kl. afhængigt af instrument/hold

Holdstørrelse: Violin og bratsch: max 7 elever. Cello og kontrabas: max 4 elever

Varighed: 45 minutter pr. gang.

Tidspunkt: Se nærmere herunder

Gratis prøvegange: Fra uge 34 til uge 42 i 2021. Tilmeld dig på vores webtilmelding hurtigst muligt. Tilmelding er nødvendig.

Fortrudt tilmelding: Så send os en mail senest søndag 10. oktober 2021 på musikskolen@assens.dk Ellers er din tilmelding bindende for min. 2 rater fra dato for udmeldelse. (Se vores regler for udmeldelse og brug af sikker mail på siden "Regler og vilkår").

Pris: Se vores prisoversigt her.

Særligt for soloelever: Du kan tilmelde dig Phil Good Orchestra, og så bliver du tilbudt at være med helt gratis, hvis der er en ledig plads!