2.-5. kl. - Phil Good Orchestra

Phil ... hva’ for noget? Navnet er et ordspil over den skønne følelse - "feel good" - inspireret af det engelske ord for et stort symfoniorkesterorkester: Philharmonic Orchestra.

Kom og vær med – vi laver et orkester!

Tænk, hvis flere musikhold i en håndfuld nabobyer arbejdede på den samme musik og mod det samme mål: At mødes alle sammen og lave et stort, fedt orkester....

Det gør de nu, og du kan være med!

Se vores tilbud i menuen og tilmeld dig via fanen "Tilmelding".

Vi tilbyder hold i blæseinstrumenter på begynder-niveau og i strygeinstrumenter på både begynder- og fortsætter-niveau.

Det foregår sådan, at du får undervisning en gang om ugen i 30 eller 45 minutter sammen med andre elever fra fx 2. og 3. klasse eller fra 3.-4./5. klasse. Minuttallet afhænger af antal elever på holdene.

I spiller alle på den samme type instrument - det kunne være et af disse instrumenter:

basun
bratsch
cello
horn
klarinet
kontrabas
trompet
tværfløjte
violin

Se på de enkelte hold i menuen, hvilke instrumenter vi tilbyder.

6 fredage i løbet af sæsonen samles alle hold (børn, forældre og lærere), hvor vi øver i et fælles orkester. Se datoer og tidspunkter herunder. Sted følger, når det er planlagt:

1. samling: Fredag 7. oktober 2022 kl. 15.00-17.00
2. samling: Fredag 11. november 2022 kl. 15.00-17.00
3. samling: Fredag 9. december 2022 kl. 15.00-17.00 - Julespecial
4. samling: Fredag 24. februar 2023 kl. 15.00-17.00
5. samling: Fredag 14. april 2023 kl. 15.00-17.00
6. samling: Fredag 12. maj 2023 fra kl. 17.00 - evt. med overnatning/lørdagsprøve til kl. 12

Det er gratis at låne et instrument at spille på i Phil Good Orchestra.

Du kan tilmeldes et fortsætterhold, når du har deltaget et år på et begynderhold eller har modtaget tilsvarende undervisning.

Den utrolige historie om det kæmpestore orkester

Læs artikel om Phil Good Orchestra her

Aldersgruppe:
2.-3. kl. eller 3.-4. kl. eller 3.-5. kl. afhængigt af instrument/hold

Holdstørrelse: Max 7 elever, undtagen cello og kontrabas: max 4 elever

Varighed: 30 eller 45 minutter pr. gang/uge afhængig af elevsammensætning

Tidspunkt: Normalt lige efter skoletid.

Startuge og gratis prøvegange: I 2022 starter undervisningen i uge 34, og på begynderholdene tilbyder vi gratis prøvegange i uge 34 og 35 i 2022. Tilmeld dig på vores webtilmelding hurtigst muligt og senest 18. august 2022 for at være med i de gratis prøvegange. Tilmelding er nødvendig.

Fortrudt tilmelding til et begynderhold: Så send os en mail senest søndag 4. september 2022 på musikskolen@assens.dk og bed om udmeldelse. Ellers er din tilmelding bindende for minimum 1 rate fra dato for udmeldelse. (Se vores regler for udmeldelse og brug af sikker mail på siden "Regler og vilkår").

Pris: 10 opkrævninger på hver 100 kr. Opkrævning sker automatisk én gang pr. måned via betalers E-boks.
På den første rate opkræver vi et tilmeldingsgebyr på 50 kr. (Det opkræves kun én gang pr. elev pr. sæson).
Rate 1 og rate 2 opkræves samlet til betaling 1. oktober.

Se vores prisoversigt her

Læs om vores regler og vilkår her