2.-5. kl. - Phil Good Orchestra

Phil ... hva’ for noget? Navnet er et ordspil over den skønne følelse - "feel good" - inspireret af det engelske ord for et stort symfoniorkesterorkester: Philharmonic Orchestra.

Kom og vær med – vi laver et orkester!

Tænk, hvis flere musikhold i en håndfuld nabobyer arbejdede på den samme musik og mod det samme mål: At mødes alle sammen og lave et stort, fedt orkester....

Det gør de nu, og du kan være med!

Se vores tilbud i menuen og tilmeld dig via fanen "Tilmelding".

Vi tilbyder hold i blæseinstrumenter på begynder-niveau og i strygeinstrumenter på både begynder- og fortsætter-niveau.

Det foregår sådan, at du får undervisning en gang om ugen i 45 minutter sammen med andre elever fra fx 2. og 3. klasse eller fra 3.-4./5. klasse.

I spiller alle på den samme type instrument - det kunne være enten violin, bratsch, cello, kontrabas, tværfløjte, trompet, klarinet, horn eller basun. Se på de enkelte hold, hvilke instrumenter vi tilbyder.

4 fredage i løbet af sæsonen mødes alle hold (børn, forældre og lærere), hvor vi øver i et fælles orkester fra kl. 15.00-17.00. Datoer og sted følger, når de er planlagt.

Det er gratis at låne et instrument at spille på i Phil Good Orchestra.

Du kan tilmeldes et fortsætterhold, når du har deltaget et år på et begynderhold eller har modtaget tilsvarende undervisning.

Aldersgruppe:
2.-3. kl. eller 3.-4. kl. eller 3.-5. kl. afhængigt af instrument/hold

Holdstørrelse: Max 7 elever, undtagen cello og kontrabas: max 4 elever

Varighed: 45 minutter pr. gang.

Tidspunkt: Normalt lige efter skoletid.

Startuge og gratis prøvegange: I 2022 starter undervisningen i uge 34, og på begynderholdene tilbyder vi gratis prøvegange i uge 34 og 35 i 2022. Tilmeld dig på vores webtilmelding hurtigst muligt og senest 18. august 2022 for at være med i de gratis prøvegange. Tilmelding er nødvendig.

Fortrudt tilmelding til et begynderhold: Så send os en mail senest søndag 4. september 2022 på musikskolen@assens.dk og bed om udmeldelse. Ellers er din tilmelding bindende for minimum 2 rater fra dato for udmeldelse. (Se vores regler for udmeldelse og brug af sikker mail på siden "Regler og vilkår").

Pris: 10 opkrævninger på hver 100 kr. Opkrævning sker automatisk én gang pr. måned via betalers E-boks.
På den første rate opkræver vi et tilmeldingsgebyr på 50 kr. (Det opkræves kun én gang pr. elev pr. sæson).
Rate 1 og rate 2 opkræves samlet til betaling 1. oktober.

Se vores prisoversigt her

Læs om vores regler og vilkår her

Særligt for soloelever: Du kan tilmelde dig Phil Good Orchestra, og så bliver du tilbudt at være med helt gratis, hvis der er en ledig plads!