1. kl.-25 år - Instrument - Solo

Drømmer du om at lære at spille et instrument? Så er vores soloundervisning lige noget for dig!

"Min sanglærer gav mig selvtillid og efter ret kort tid, kunne jeg mærke at jeg begyndte at finde en styrke i musik, som jeg ikke kunne finde nogen andre steder." -Trine Therkelsen, tidligere elev.

Se, hvad flere af eleverne siger om musikskolen her.

Foto: Rasmus Bukholt

Du får eneundervisning en gang om ugen af en dygtig og engageret lærer, som møder dig på dit niveau og fører dig ind i musikkens fantastiske verden. Din lærer tilrettelægger et forløb, der passer til lige netop dig, og du lærer tekniske og musikalske færdigheder på dit instrument eller sang. Efter aftale med din lærer kan du herudover få mulighed for at deltage i sammenspil, koncerter, camps og meget andet.

Tilmeld dig på dit ønskeinstrument!

Se her, hvilke instrumenter du kan vælge imellem.

Musikskolesæsonen starter hvert år i august, og for at øge dine chancer for at få en plads i musikskolen, anbefaler vi, at du tilmelder dig hurtigst muligt, når vi hvert år i marts måned åbner for tilmelding til den nye sæson.

Men selvom du først senere på året finder ud af, at du gerne vil i gang med at spille eller synge, og selvom den nye sæson er i fuld gang, så kan du altid tilmelde dig musikskolen. Så kommer du i første omgang på en opsamlings-/venteliste, og så kontakter vi dig, når/hvis vi får en ledig plads.

Mere om soloundervisning

For soloundervisning betaler du et musikskolekontingent, som dækker:

1. Soloundervisning i hele sæsonen én gang om ugen på det valgte instrument/solosang:

Du får eneundervisning af en kompetent, inspirerende og konservatorie-uddannet lærer.
Du bliver undervist i 20, 25, 30 eller 35 minutter pr. uge, alt efter hvad du har ønsket i tilmeldingen.

2. Efter aftale med din lærer:

Tal med din lærer om dine muligheder for at deltage i sammenspil, stævner, koncerter eller andre aktiviteter.

Aldersgruppe:

3. kl. - 25 år (i nogle tilfælde kan du starte allerede i 1. kl. Læs om vejledende alder her).

Varighed:

Musikskolesæsonen varer fra august til juni

Pris: Se vores prisoversigt her.

Når du tilmelder dig, kan du i kommentarfeltet i webtilmeldingen skrive ønsker til ugedag og sted. Så tager vi dine ønsker med i vores planlægning.

Her kan du se, hvor og på hvilke ugedage vi i første omgang planlægger undervisning.

I starten af august lægger vores lærere dit skema, som du fra midt i august kan logge ind på her fra hjemmesiden. Vi sender dig en mail i august, når dit skema er klar. I dit skema kan du se sted, ugedag og tidspunkt for din undervisning.

Hvis tidspunkt og sted ikke passer så godt, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde et godt alternativ. Du er ikke bundet af tilmeldingen, hvis vi ikke kan finde en god løsning sammen med dig.

Hvor og hvornår er der undervisning i 2021-22?

Hvor gammel skal/kan man være?

Vejledende alder

Hvilke instrumenter kan jeg vælge imellem?

Solofag/instrumenter

Har du set, at du også kan lære at spille på et instrument sammen med andre?:

Her kommer du videre til siden om gruppeundervisning