Hvad kan jeg gå til?

1. kl.-25 år - Instrument - Solo

Drømmer du om at lære at spille et instrument - eller måske synge solo? Så er vores soloundervisning lige noget for dig!

"Min sanglærer gav mig selvtillid, og efter ret kort tid kunne jeg mærke, at jeg begyndte at finde en styrke i musik, som jeg ikke kunne finde nogen andre steder." -Trine Therkelsen, tidligere elev.

Se, hvad flere af eleverne siger om musikskolen her.

Hvordan foregår soloundervisning?


Du får eneundervisning én gang om ugen af en dygtig, engageret og inspirerende lærer, som møder dig på dit niveau og fører dig ind i musikkens fantastiske verden. Din lærer tilrettelægger et forløb, der passer til lige netop dig, og du lærer tekniske og musikalske færdigheder på dit instrument eller sang. Efter aftale med din lærer kan du herudover få mulighed for at deltage i sammenspil, koncerter, camps og meget andet.

Vi har undervisningssteder over hele Assens Kommune, også et sted tæt på dig.

Vores kompetente lærere har en solid musikfaglig baggrund med uddannelser på musikkonservatorier og universiteter og har stor erfaring med at undervise i musik på mange niveauer og i forskellige genrer og stilarter.

Se her, hvilke instrumenter du kan vælge imellem.

Tilmeld dig på dit ønskeinstrument!


Musikskolesæsonen starter hvert år i august, og for at øge dine chancer for at få en plads i musikskolen, anbefaler vi, at du tilmelder dig hurtigst muligt, når vi hvert år i marts måned åbner for tilmelding til den nye sæson.

Men selvom du først senere på året finder ud af, at du gerne vil i gang med at spille eller synge, og selvom den nye sæson er i fuld gang, så kan du altid tilmelde dig musikskolen. Så kommer du i første omgang på en opsamlings-/venteliste, og så kontakter vi dig, når/hvis vi får en ledig plads.

Praktisk info


Aldersgruppe:
3. kl. - 25 år (i nogle tilfælde kan du starte allerede i 1. kl.)

Læs om vejledende alder her

Undervisningstid pr. gang/uge: 20, 25, 30 eller 35 minutter soloundervisning.

Hertil kommer evt. mulighed for deltagelse i sammenspil, stævner, koncerter eller andre aktiviteter iflg. aftale med din lærer.

Varighed: Musikskolesæsonen varer fra august til maj/juni

Pris: 10 opkrævninger pr. sæson.

Prisen afhænger af det valgte minuttal:
20 minutter pr. gang/uge: 350 kr. pr. opkrævning
25 minutter pr. gang/uge: 450 kr. pr. opkrævning
30 minutter pr. gang/uge: 550 kr. pr. opkrævning
35  minutter pr. gang/uge: 650 kr. pr. opkrævning

Opkrævning sker automatisk én gang pr. måned via betalers Digital Post/E-boks/mit.dk

På den første rate opkræver vi et tilmeldingsgebyr på 50 kr. (Det opkræves kun én gang pr. elev pr. sæson).

Se vores prisoversigt her

Læs om vores regler og vilkår her

Tid og sted


Når du tilmelder dig, kan du i kommentarfeltet i webtilmeldingen skrive ønsker til ugedag og sted. Så tager vi dine ønsker med i vores planlægning.

Her kan du se, hvor og på hvilke ugedage vi i første omgang planlægger undervisning.

I starten af august lægger vores lærere dit skema, som du fra midt i august kan logge ind på her fra hjemmesiden. Vi sender dig en mail i august, når dit skema er klar. I dit skema kan du se sted, ugedag og tidspunkt for din undervisning.

Hvis tidspunkt og sted ikke passer så godt, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde et godt alternativ. Du er ikke bundet af tilmeldingen, hvis vi ikke kan finde en god løsning sammen med dig.

Har du set, at du også kan lære at spille på et instrument sammen med andre?:


Her kommer du videre til siden om gruppeundervisning

Hvor og hvornår er der undervisning?

Vejledende startalder

Solofag/instrumenter