1-5 år - Musikalsk legestue

Musikalsk legestue for børn (1-5 år) og deres forældre

Kom og vær med sammen med andre forældre med små børn. Lær skønne og enkle sange, som du kan bruge i hverdagen sammen med dit barn. At være sammen med dit barn i musikken skaber stærke relationer og gyldne øjeblikke.

Til musikalsk legestue skal vi synge, spille og tumle til sange og musikalske lege tilrettelagt for aldersgruppen. Når musikken er slut efter ca. 45. min. er der - i det omfang I selv ønsker det - plads og tid til at blive og lege og hyggesnakke med de andre børn og voksne på holdet. Tanken er, at de, der har deres børn hjemme eller arbejder deltid e.l., kan bruge holdet som et hyggeligt sted at mødes i hverdagen og få musikalske oplevelser og nyde et socialt netværk.

Holdstørrelse:
6-12 børn 1-5 år med forælder (eller f.eks. bedsteforælder)

Varighed:
10 gange à 45 minutter. .

Pris:
Se vores prisoversigt her

Se tilbud i Fyrtårn Tommerup her

Ønsker til andre steder

Vi slår løbende hold op, og herudover vil vi meget gerne samle interesserede forældre/børn på vores opsamlingsliste til musikalsk legestue. For at komme på listen kan du tilmelde dit barn via vores webtilmelding og gerne skrive i kommentarfeltet i tilmeldingen i hvilket lokalområde, du ønsker undervisning.

Med din tilmelding viser du din interesse for, at vi etablerer et hold. Men du er ikke bundet af tilmeldingen. Du hører fra os, så snart vi kan tilbyde et hold, som passer til dig og dit barn!

Tilmeld dig via vores webtilmelding.
Du kommer til tilmeldingssiden ved at trykke på den orange bjælke.

Vær obs. på, at det er dit barns og ikke dine data, der skal indtastes i elevfelterne i tilmeldingssystemet!

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!