0-11 mdr. - Babyrytmik

Babyrytmik i hele Assens Kommune

Musik og nærvær for babyer (0-11 mdr.) og deres forældre

Kom og vær med sammen med andre forældre med små børn. At være sammen med dit barn i musikken er værdifuldt for jer begge og er bl.a. med til at stimulere barnet sprogligt, socialt, emotionelt og motorisk. Derudover gavner musikalsk nærvær den generelle tilknytning mellem dig og dit barn.

Her lærer du skønne og enkle sange, som du kan bruge i hverdagen sammen med dit barn. Vi synger, spiller, lytter, danser, føler, svinger, svajer og leger. Medbring gerne et tæppe eller en dyne, som dit barn kan ligge på.

Og husk, at hver fugl synger med sit næb, og for dit barn er netop din stemme den smukkeste i hele verden.

Holdstørrelse:
6-12 babyer 0-11 mdr. med en forælder

Varighed: 10 gange à 45 minutter

Pris: Se vores prisoversigt her

Se tilbud i Fyrtårn Tommerup her

Ønsker til andre steder

Vi slår løbende hold op, og herudover vil vi meget gerne samle interesserede forældre/børn på vores opsamlingsliste til babyrytmik. For at komme på listen kan du tilmelde dit barn via vores webtilmelding og gerne skrive i kommentarfeltet i tilmeldingen, i hvilket lokalområde du ønsker undervisning.

Med din tilmelding viser du din interesse for, at vi etablerer et hold. Men du er ikke bundet af tilmeldingen. Du hører fra os, så snart vi kan tilbyde et hold, som passer til dig og din baby!

Tilmeld dig via vores webtilmelding.
Du kommer til tilmeldingssiden ved at trykke på den orange bjælke.

Vær obs. på, at det er dit barns og ikke dine data, der skal indtastes i elevfelterne i tilmeldingssystemet!

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!