Hvad kan jeg gå til?

1-5 år - Musikalsk legestue

 

Musikalsk legestue for børn (1-5 år) og deres forældre

Kom og vær med sammen med andre forældre med små børn. Lær skønne og enkle sange, som du kan bruge i hverdagen sammen med dit barn. At være sammen med dit barn i musikken skaber stærke relationer og gyldne øjeblikke.

Til musikalsk legestue skal vi synge, spille og tumle til sange og musikalske lege tilrettelagt for aldersgruppen. Udover et naturligt fokus på musik, vil fokus også være på, at de primære sanser bliver stimuleret gennem de musikalske lege. De primære sanser er labyrint-, føle- og muskel-/led-sansen, og dem kan vi stimulere ved f.eks. at synge sange, hvor vi drejer rundt på alle leder, hopper, triller, tramper og bruger forskellige remedier såsom fjer og tørklæder, der giver forskellige føleoplevelser på huden.

Når musikken er slut efter ca. 45. min., er der - i det omfang I selv ønsker det - plads og tid til at blive og lege og hyggesnakke med de andre børn og voksne på holdet. Tanken er, at de, der har deres børn hjemme eller arbejder deltid e.l., kan bruge holdet som et hyggeligt sted at mødes i hverdagen og få musikalske oplevelser og nyde et socialt netværk.

Praktisk info


Holdstørrelse:
6-12 børn 1-5 år med en forælder (eller f.eks. en bedsteforælder)

Varighed:
9 gange à 45 minutter

Pris:
450 kr. + tilmeldingsgebyr 50 kr.
(tilmeldingsgebyret betales kun én gang pr. elev pr. sæson)

Det samlede beløb opkræves automatisk via betalers Digital Post/E-boks/mit.dk

Se evt. vores prisoversigt her

 

Tid og sted


Se tilbud i Fyrtårn Tommerup her

Se tilbud i musikskolens hus i Glamsbjerg her

 

Ønsker til andre steder


Vi slår løbende hold op, og herudover vil vi meget gerne samle interesserede forældre/børn på vores opsamlings-/venteliste til musikalsk legestue. For at komme på listen kan du tilmelde dit barn via vores webtilmelding herunder og gerne skrive i kommentarfeltet i tilmeldingen i hvilket lokalområde, du foreslår undervisning.

Med din tilmelding viser du din interesse for, at vi etablerer et hold. Men du er ikke bundet af tilmeldingen. Du hører fra os, så snart vi kan tilbyde et hold, som passer til dig og dit barn!

 

Tilmelding


Tilmeld dit barn via vores webtilmelding.
Du kommer til tilmeldingssiden ved at trykke på den orange bjælke herunder.

Vær obs. på, at det er dit barns og ikke dine data, der skal indtastes i elevfelterne i tilmeldingssystemet!

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!