2.-3. kl. - Instrumentværksted

"Klar til instrumenter!"

For dig der går i 2. klasse (evt. 3. klasse)

"Instrumentværksted" er endnu et trin på musiktrappen, og her kommer du til at møde flere instrumenter - nemlig nogle af dem, du senere kan gå til soloundervisning i.

Det varierer på de forskellige undervisningssteder, hvilke instrumenter eleverne præsenteres for og undervises i, fordi vores lærere har forskellige specialer.

På nogle af instrumentværkstederne fordyber du dig i en enkelt type instrument. Disse instrumentværksteder kalder vi f.eks. "Strygerværksted". Det kunne også være et guitarværksted eller et blokfløjteværksted eller et andet værksted. Du kan skrive ønsker til værksteder i kommentarfeltet i tilmeldingssystemet.

Det er muligt at låne et instrument med hjem i en periode, så du kan øve dig.

Instrumentværkstederne er en forsmag på at gå til solo- eller gruppeundervisning, som typisk starter fra 3. klasse.

Ledige pladser på Instrumentværksted kan søges af elever i 3. klasse, og på enkelte hold er der mulighed for, at elever fra 1. klasse kan deltage.

Værd at vide om Instrumentværksted

Få mere at vide om Instrumentværksted her

Tilmelding inden sæsonstart

Sæsonstart for Instrumentværksted er uge 35. Uge 35 og 36 er gratis prøvegange. Du skal være tilmeldt faget for at deltage i de gratis prøvegange.

Hvis du efter de to gratis prøvegange i uge 35 og 36 ikke vil være med alligevel, kan du gratis framelde dig holdet ved at sende en mail til musikskolen@assens.dk senest 06.09.20.

Tilmelding i løbet af sæsonen

Du kan altid tilmelde dig i løbet af sæsonen – altså også efter de gratis prøvegange i uge 35 og 36. Så ser vi, om der er plads på holdet og om der er mulighed for, at du kan starte.

Prisen reguleres i forhold til din startdato.

Tid og sted i sæson 2019-20

Se aktuelle hold i menuen

Tid og sted i sæson 2020-21

Undervisningssteder

Her kan du se de undervisningssteder, du bl.a. kan vælge imellem.

Du kan også skrive andre ønsker til undervisningssteder i kommentarfeltet i tilmeldingen. Herefter ser vi, hvor der er elever nok til at danne et hold og melder det ud til dig lige før sæsonstart.

Framelding

Du kan framelde dig Instrumentværksted, hvis tid og sted ikke passer så godt for dig. Send os i så fald en mail senest 06.09.20. Så undgår du musikskolens normale varsel for udmeldelse.