0.-1. kl. - Musik og bevægelse

For dig, der går i 0.-1. klasse

"Musik og bevægelse" udgør de første trin på musiktrappen og gør dig klar til musik.

Gennem leg, bevægelse og fantasi lærer du om musikkens elementer.

Vi synger, danser, leger og spiller på enkle rasle-/rytmeinstrumenter.

Vi arbejder med fælles puls og forståelse for musikkens form.

Vi kan sidde stille i fordybelse eller vi springer rundt i sang-/bevægelseslege.

Det handler om at spille sammen, starte og slutte samtidig, lytte til musikken og hinanden, og følges ad.

Musik og bevægelse er en god basis for senere instrumental-undervisning i musikskolen.

Værd at vide om Musik og bevægelse

Få mere at vide om Musik og bevægelse her

Tilmelding inden sæsonstart

Sæsonstart for Musik & bevægelse er uge 35. Uge 35 og 36 er gratis prøvegange. Du skal være tilmeldt faget for at deltage i de gratis prøvegange.

Hvis du efter de to gratis prøvegange i uge 35 og 36 ikke vil være med alligevel, kan du gratis framelde dig holdet ved at sende en mail til musikskolen@assens.dk senest 06.09.20.

Tilmelding i løbet af sæsonen

Du kan altid tilmelde dig i løbet af sæsonen – altså også efter de gratis prøvegange i uge 35 og 36. Så ser vi, om der er plads på holdet og om der er mulighed for, at du kan starte.

Prisen reguleres i forhold til din startdato.

Tid og sted i sæson 2019-20

Se aktuelle hold i sæson 2019-20 i menuen

Tid og sted i sæson 2020-21

Undervisningssteder

Her kan du se de undervisningssteder, du bl.a. kan vælge imellem.

Du kan også skrive andre ønsker til undervisningssteder i kommentarfeltet i tilmeldingen. Herefter ser vi, hvor der er elever nok til at danne et hold og melder det ud til dig lige før sæsonstart.

Framelding

Du kan framelde dig Musik og bevægelse, hvis tid og sted ikke passer så godt for dig. Send os i så fald en mail senest 06.09.20. Så undgår du musikskolens normale varsel for udmeldelse.

Andre tilbud til elever i 1. kl. i sæson 2019-20

I sæson 2019-20 har vi ekstra holdtilbud til elever i 1. kl.

Læs mere i menuen under "2.-3. kl. - Instrumentværksted".