Hvad kan jeg gå til?

0.-1. kl. - Musik og bevægelse

For dig, der går i 0.-1. klasse

Musik og bevægelse udgør de første trin på "Musiktrappen" og gør dig klar til musik. Gennem leg, bevægelse og fantasi lærer du om musikkens elementer. Vi synger, danser, leger og spiller på enkle rasle-/rytmeinstrumenter. Vi arbejder med fælles puls og forståelse for musikkens form. Vi kan sidde stille i fordybelse eller vi springer rundt i sang-/bevægelseslege. Det handler om at spille sammen, starte og slutte samtidig, lytte til musikken og hinanden og følges ad.

Musik og bevægelse er en god basis for senere undervisning på et instrument i musikskolen. 

Læs mere om "Musiktrappen" her.

Praktisk info


Aldersgruppe:
0. og 1. kl. - Du må gerne tilmelde dig og være med til Musik og bevægelse i to sæsoner. Dvs. både når du går i 0. og 1. kl.

Holdstørrelse: 6-11 elever.

Varighed: 45 minutter pr. gang.

Tidspunkt: Normalt lige efter skoletid hvis muligt.

Startuge og gratis prøvegange: I 2023 starter undervisningen i uge 34, og vi tilbyder gratis prøvegange i uge 34 og 35. Tilmeld dig på vores webtilmelding herunder hurtigst muligt og senest torsdag 17. august 2023 for at være med i de gratis prøvegange. Webtilmelding er nødvendig.

Fortrudt tilmelding til Musik og bevægelse: Send os en mail senest søndag 3. september 2023 på musikskolen@assens.dk og bed om udmeldelse. Ellers er din tilmelding bindende for minimum 1 rate fra dato for udmeldelse. (Se vores regler for udmeldelse og brug af sikker mail på siden "Regler og vilkår"). 

Pris: 10 opkrævninger på hver 75 kr. Opkrævning sker automatisk én gang pr. måned via betalers Digital Post/E-boks/mit.dk
På den første rate opkræver vi et tilmeldingsgebyr på 50 kr. (Det opkræves kun én gang pr. elev pr. sæson).
Rate 1 og rate 2 opkræves samlet til betaling 1. oktober.

Se vores prisoversigt her

Læs om vores regler og vilkår her

Særligt for soloelever: Du kan tilmelde dig Musik og bevægelse, og så bliver du tilbudt at være med helt gratis fra slutningen af september, hvis der er en ledig plads!

 

Tid og sted


Se tilbud på Ebberup skole her

Se tilbud på Salbrovadskolen her

Se tilbud på Strandmølleskolen her

Se tilbud på Tallerupskolen her

Se tilbud på Tommerup skole her

Se tilbud på Vissenbjerg skole her

Se tilbud på Aarupskolen her

 

Du kan også her se en samlet oversigt over, hvilke fag du bl.a. kan gå til i hvilke lokalområder


Ønsker til andre steder med Musik og bevægelse


Hvis du har forslag til hold andre steder end dem, vi udbyder, så vis din interesse ved at tilmelde dig Musik og bevægelse og skriv dit forslag i kommentarfeltet i tilmeldingen. Så kommer du på en opsamlings-/forslagsliste, som vi vil tage med i vores planlægning.

Du er ikke bundet af tilmeldingen. Du hører fra os, så snart vi kan tilbyde et hold og kan så herefter afgøre, om du vil tage imod pladsen.

Tilmelding


Tilmeld dig via vores webtilmelding.
Du kommer til tilmeldingssiden ved at trykke på den orange bjælke.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!

Tilmelding i løbet af sæsonen


Du kan altid tilmelde dig i løbet af sæsonen – altså også efter de gratis prøvegange i uge 34 og 35. Så ser vi, om der er plads på holdet og om der er mulighed for, at du kan starte. Ellers står du på vores opsamlingsliste, og så kontakter vi dig, så snart der bliver en ledig plads.

Prisen reguleres i forhold til din startdato.

Andre tilbud til dig i 1. kl.


Der kan i nogle tilfælde være mulighed for, at elever fra 1. kl. kan deltage på nogle af vores Musikværksteder. Også på nogle solofag og gruppeundervisningsfag kan du starte, når du går i 1. kl. Prøv blot at melde dig til, så ser vi på dine muligheder.

Læs mere om "2.-3. kl. - Musikværksted".

Læs mere på siden "Hvor gammel skal/kan man være?"