Tilmeldingen er åben til vores to hyggelige weekendlejre

Vær med på Musiklejr i Haarby, hvor vi skal have det super sjovt, spille og overnatte. Eller på Music Camp på Tobaksgaarden, hvor banddoktorerne er klar til at få gang i bands. (psst... som noget nyt har vi sangskriverværksted)

Musiklejr på Haarby Skole

For musikskoleelever fra 3.-5. klasse.

En masse musikskolelærere står klar til at lave musik sammen med dig. Det sker på Haarby Skole, hvor der er fine forhold til øvning og overnatning fra fredag til lørdag samt afsluttende ”performance” for dine forældre og søskende lørdag kl. 11.00 - SÅDAN!

Vi arrangerer musikken så der gives plads til alle instrumenter. Sværhedsgraden på musikken tilpasses, så alle tilmeldte kan følge med: Øvede, ikke så øvede, piger, drenge… Alle!

Se invitationen her

Music Camp på Tobaksgaarden

For musikskoleelever fra 6. klasse og opefter. Vi tager højde for alder og niveau, når vi laver holdene, så alle får noget ud af at være med.

Det er en formidabel mulighed for at spille i bands; fx hvis det er svært at finde tiden til hverdag. Denne weekend er der god tid, og man møder andre, der også elsker at spille. Det er smadder hyggeligt! Som noget nyt har vi sangskriverværksted.

Se invitationen her