Skolekoncerter for 12 skoler

Startskuddet lød mandag den 19. marts i Tobaksgaarden, og siden spillede vi for over 2.500 skolebørn i hele Assens Kommune.

Et koncertprogram med dygtige musikskoleelever, tændte musikere/lærere og ikke mindst en sal fyldt med spændte skolelever. Så er alle ingredienserne på plads til 45 minutters medrivende skolekoncert med Assens Musikskole.

Koncerter har vi fyret af i massevis i uge 12, og i alt har vi spillet for over 2.500 skolebørn i 1.-6. klasse, når vi er færdige efter påske.

Det har været en fantastisk uge for os alle med stående bifald og publikum der sang med for fuld skrue.

Til jer, der overvejer, om I skal melde jer ind i musikskolen:

Publikum har til koncerterne set og hørt de instrumenter, man kan gå til i pågældende by. Så når I taler med jeres børn om det, de har oplevet, ved I, at man også kan gå til det :-)

Se fyens.dk's video og artikel her

Turnéplan:

Mandag 19/3 Assensskolen (i Tobaksgaardens Gadesal)
Mandag 19/3 Strandmølleskolen (i Tobaksgaardens Gadesal)
Mandag 19/3 Ebberup Skole (i Tobaksgaardens Gadesal)
Mandag 19/3 Salbrovadskolen (i Tobaksgaardens Gadesal)
Tirsdag 20/3 Haarby Skole
Tirsdag 20/3 Glamsbjerg Fri- og Efterskole