Musikskolen inviterer alle til stor, musikalsk oplevelsesdag den 18. august fra 16.00-18.30

Børn i alle aldre, familier, elever og ikke-elever, unge som gamle – kort sagt alle er inviteret til musikalsk oplevelsesdag d. 18. august kl. 16.00-18.30 i Tobaksgaarden. Her kan man opleve og prøve musikken, når Tobaksgaarden bliver fyldt med gratis workshops og indslag.

Over 20 musikere står klar til at byde på musikalske oplevelser. For det er nemlig ikke musikskolens elever, man kan høre denne dag. Det er derimod de professionelle musikere i Musikskolen, som vil byde på det, de er allermest passionerede omkring.

Efter en fælles start i Jacob Gade-salen bliver gæsterne sendt ud på opdagelse i Tobaksgaardens suveræne rammer, som denne eftermiddag vil være fyldt med aktiviteter, man kan prøve.

Noget for alle

Hvis man er barn, kan man blandt andet prøve en masse instrumenter, opleve et nummer blive til og høre en håndfuld mikro-koncerter af høj kvalitet.
Hvis man er mødregruppe eller forældre med små børn, kan man prøve musikalsk legestue og høre god musik tids nok til at nå hjem og lave aftensmad og se Disney Sjov.
Hvis man er voksen, og i mange år har haft tanker om at få gang i instrumentet ovre i hjørnet af stuen, kan man prøve instrumenter, prøve sin stemme og få en god snak om undervisning.
Hvis man allerede er elev i Musikskolen har man denne dag chancen for at opleve sider af Musikskolen, man ikke har set før. Hør musikerne spille, se et nummer blive til, få gode råd om smart øvning m.m. Et fedt kick off på sæsonen.

Arrangementet rundes af med en gratis milkshake til alle.

Info og program

Fredag d. 18. august kl. 16.00-18.30
Tobaksgaarden 7, Assens
Alle aktiviteterne er gratis!

Musikskolen udsteder på dagen et antal gavekort på en gratis prøvelektion til interesserede.