3. kl.-25 år - Gruppeundervisning

Drømmer du om at lære at spille et instrument?

Her er I flere, der lærer samme instrument. Det kan have mange fordele at lære i et fællesskab. Et rigtig godt tilbud til dig, der vil i gang med at spille.

Hvis du er begynder og ønsker at gå til f.eks. guitarspil sammen med dine kammerater eller andre elever, så kan vi tilbyde dig/jer at starte med gruppeundervisning.

Holdene vil bestå af 2-5 elever, som undervises i det samme instrument eller i sang.

Prøv at tilmelde dig det instrument, du ønsker at spille på under "Gruppeundervisning" i vores web-tilmelding nedenfor.

Skriv i kommentarfeltet i web-tilmeldingen, om du ønsker tilbud om soloundervisning, hvis vi ikke kan oprette gruppeundervisning i instrumentet. Skriv også det antal minutter soloundervisning, du så ønsker. Se priserne for soloundervisning i vores prisliste.

Værd at vide om Gruppeundervisning - læs her

Har du set, at du også kan få ene-/soloundervisning i et instrument?:

Her kan du læse mere om soloundervisning

Her kan du se siden "Hvor og hvornår er der undervisning?"